Înălbire

Poate fi efectuată în biroul dentistului şi la domiciliu.

Înalbirea de oficiu

Rezultatul albirii de birou este evident imediat după prima procedură. Adesea, următoarele proceduri nusunt necesare. Activarea substanţei aplicate este lumina laser, sau prin căldură. Durata - 1 - 1,5 ore.

Înălbirea de domiciliu

Are loc cu ajutorul unui gel de albire şi o cappa (? каппы) specială concepută individual. Aceasta este purtată mai multe ore (de la 2 la 6). Efectul este obţinut în termen de 4 - 6 proceduri. Necătând la denumire, înalbirea dinţilor la domiciliu este o îngrijire dentară profesională, indicată şi supravegheată de către un medic dentist. Dar însăși procedura este efectuată de către pacient la domiciliu.
Contraindicaţii:

  • perioada de lactaţie şi sarcină;
  • hiperestezie (sensibilitatea crescută a dinţilor)
  • obturații extinse sau multiple a dinților din faţă, din motiv că obturațiile nu pot fi albite.
După albire nu se permite de a utiliza timp de 2 - 3 zile produse colorante: băuturi cu culori artificiale, ceai, cafea, vin roşu, sfeclă, morcov şi altele.

Albirea endodontică

Odată ce din dinte a fost înlăturat nervul sau după o traumă mecanică severă, dintele își poate schimba culoarea. Dinții Non-viabili (? депульпированные) pot schimba culoarea, devin mai întunecați, pot primi o nuanță de culoare roz sau roşu-maro.

Această problemă poate fi soluționată. În aceste scopuri există albirea endodontică. Acesta poate ajuta să rezolvaţi problema modificării de culoare în dintele lipsit de viaţă.

Contacte

Map

Cine suntem

Echipa noastră este formată din profesionisti cu vastă experientă, pregătiti pentru a face fata oricărei situatii.

Medicii nostri au urmat stagii de pregătire si au experientă de lucru atât în tară cât si în străinătate.

Citeşte mai departe

Clienţi

  • Stăvilă Aliona, 32 ani
    În clinica, Dr.Spataru, mi-am tratat dinții cu plăcere, fără frică și plus am primit și un card de reducere fiindu-le pacient fidel
  • Rusu Ion, 55 ani
    Calitatea serviciilor este foarte înaltă, iar Dr.Gorn-un medic desăvîrșit. I-am devenit pacient fidel
Toate impresii