Echipa noastră

Echipa clinicii Dr.Spataru este alcatuita din medici dinamici, profesionisti, cu vasta experienta, interesati de performante si aflati permanent in cautarea celor mai bune si mai putin dureroase metode de tratament.

Medicii nostri au urmat stagii de pregatire si experienta de lucru atit in tara cit si in strainatate. Scopul nostru este sa asiguram tratamente stomatologice de calitate,asociate cu programe de profilaxie care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate dentara.

Pesonalul calificat, dotarile de ultima generatie sunt menite sa va ofere servicii stomatologice performante si maximum de confort.

Un medic bun inseamna siguranta, rafinament, confort, calitate, promptitudine si nu in ultimul rind eleganta.Aceste caracteristici il definesc pe doctorul Spataru Marin-care este si directorul acestei clinici. - Dn. Marin trateaza pacientii cu loialitate si grija. Pentru el  Stomatologia este mai mult decit o profesie,este un stil de viata,o a doua casa –petrecindu-si cel mai mult timp in clinica si linga pacient.Tinde mereu spre perfectionism,participind continuu la numeroase congrese si seminare de perfectionare. Un dentist bun face tot posibilul ca pacientii sa fie multumiti de serviciile oferite.

Dr Gorn Anatolie va este in permanenta aproape,urmarind pas cu pas atingerea obiectivelor D-tra,in materie de sanatate si estetica dentara.Dn. Anatolie crede ca pacientii multumiti sunt o adevarata carte de vizita apentru un medic dentist.Incepind cu 2011 este membru al clinicii noastre. Pregatirea si competentele sale in stomatologie il recomanda in activitatea pe care o desfasoara in cadrul clinicii noastre.Dr. Gorn participa periodic la cursuri si training-uri de specializare,atit in tara cit si peste hotare,fiind constant preocupat de perfectionarea competentelor profesionale,primind numeroase certificari.

Tcaci Veronica- S-a alaturat echipei noastre in 2011 .O asistenta desavirsita-devotata in totalmente profesiei sale. Cu o grija enorma fata de pacienti-ii va intilni mereu cu zimbetul pe buze.Ajuta si ofera sprijin pacientilor nostri cu o etica si deontologie medicala foarte inalta.

Contacte

Map

Cine suntem

Echipa noastră este formată din profesionisti cu vastă experientă, pregătiti pentru a face fata oricărei situatii.

Medicii nostri au urmat stagii de pregătire si au experientă de lucru atât în tară cât si în străinătate.

Citeşte mai departe

Clienţi

  • Stăvilă Aliona, 32 ani
    În clinica, Dr.Spataru, mi-am tratat dinții cu plăcere, fără frică și plus am primit și un card de reducere fiindu-le pacient fidel
  • Rusu Ion, 55 ani
    Calitatea serviciilor este foarte înaltă, iar Dr.Gorn-un medic desăvîrșit. I-am devenit pacient fidel
Toate impresii