Clinica ,,Dr.Spătaru,,

Clinica "Dr.Spătaru" se conduce dupa concepția îmbinarii perfecte între stiință si frumusețe, între artă și tehnologie, unde rezultatele nu întirzie să apară.

Zâmbiţi lumii înconjurătoare şi ea Vă va zâmbi Vouă!

Stomatologul este creatorul zâmbetului nostru, iar zâmbetul este permisul de trecere spre succes. Un bun stomatolog creează un zâmbet deschis, binevoitor, sincer şi cu adevărat dezarmant. Cu o astfel de armă atât de puternică omul este capabil să facă orice. Un om care zâmbeşte răspândeşte în jurul său doar încredere. Încredinţaţi atunci succesul Dumneavoastră stomatologului, celui mai bun specialit dintre cei mai buni responsabil pentru zâmbete. Căci vorbind mai în glumă, mai în serios zâmbetul în raport de 50% „constă” din dinţi.

"Nouă ne pasă" de zimbetul tău, de naturalețea cu care iți afișezi fericirea.Pentru a menține această idée viabilă, am crescut an de an prin:

  • personal dedicat, supraspecializat atit in țară cit si peste hotare
  • aparatură modernă prin care iți oferim un zimbet cit mai natural
  • caldura si ospitalitatea cu care vei fi primit la intrare in clinica noastra,lăsînd frica si grijile în afară

Vă așteptăm indiferent de complexitatea afecțiunilor pe care le aveți la clinica "Dr.Spătaru" pentru a soluționa problemele dentare de care suferiți in timp util, prețuri acceptabile(pentru detalii-tastati compartimentul "prețuri"), si efecte de lungă durată.

Pacienții noștri nu ne sint clienți, dar in primul rind oameni cu suflet si sint tratați ca atare. Comunicarea medic-pacient este foarte importantă pentru noi, oferindu-vă soluții de tratament potrivite pentru D-stră.

De asemenea, noi întelegem că timpul este pretios, respectam programările si avem flexibilitate în alegerea orelor de tratament, in funcție de timpul D-stră si lungimea manoperelor chiar in afara programului de lucru prestabilit, (programările le puteți face și online).

Nu lăsaţi pe mâine ceea ce trebuia să faceţi încă ieri. Înscrieţi-Vă pentru consultaţie în regim on-line chiar acum sau telefonaţi la numărul de telefon +373 (22) 55-76-29. Consultaţia este gratuită!

Va asteptăm cu căldură într-un sediu nou si modern situat in or. Chisinău sec. Botanica str. N. Zelinski 33/1.

Contacte

Map

Cine suntem

Echipa noastră este formată din profesionisti cu vastă experientă, pregătiti pentru a face fata oricărei situatii.

Medicii nostri au urmat stagii de pregătire si au experientă de lucru atât în tară cât si în străinătate.

Citeşte mai departe

Clienţi

  • Stăvilă Aliona, 32 ani
    În clinica, Dr.Spataru, mi-am tratat dinții cu plăcere, fără frică și plus am primit și un card de reducere fiindu-le pacient fidel
  • Rusu Ion, 55 ani
    Calitatea serviciilor este foarte înaltă, iar Dr.Gorn-un medic desăvîrșit. I-am devenit pacient fidel
Toate impresii